Recenzije Keto BodyTone

 • Nikolina
  Djevojke! Alat stvarno radi! Omršavila sam sa Keto BodyTone na 8 kg mesec dana! I sve ovo bez sale ili moć prilagođavanja. Kapsula efekta od prvog dana. Odmah sam pospan, ali poslije tjedan dana sam počela da se osećam kao dobar kao nikad u životu. Keto BodyTone dao mi je energije i pomogla mi je da povrati harmoniji!
  Keto BodyTone
 • Nikolina
  Keto BodyTone uklonio nabore na moj stomak, što je iritirala me zauvijek. Ja sam slim, ali moj stomak, imam. Vrijeme da odem do teretane, ne ceo svoj život da bi zatvoriti ovo mjesto besplatnu odjeću. Umoran sam od skrivanja i odlučio sam kupiti debela jednokratni. Keto BodyTone upoznao moja očekivanja i više. Sada sam tanak sa svih strana.
  Keto BodyTone
 • Maja
  Keto BodyTone je najpoznatiji alat za mršavljenje. Njegova slava je igrala važnu ulogu u mom kupovinu. Hteo sam da izgubiš na težini prije nego put u Turskoj, htio ukloniti bar 5 kg. Keto BodyTone nositi sa zadatka, uzeo sve od 7 kg. Tokom prijem, nisam osjećao kao da jedeš savršeno, nisam navikao da sladak i dalje ne jedi to.
  Keto BodyTone
 • Ivana
  Kapsula Keto BodyTone - poklon od prijatelja je rođendan. Odmah sam imao sumnje, da li ja moram na sve, ali izgubiti 3-5 kilograma, bilo mi je dobro. Stigla sam željeni rezultat za samo 2 nedelje. Nakon zaustaviti, da sam stalno gladni, ali sam se držala. Posle nedelju dana se sve vratilo u normalu, smanjila apetit i težina se nije vratio.
  Keto BodyTone
 • Marina
  Bio sam eksperimentisao sa keto dijeti, ali želeo sam da nađem dodatni alat za mršavljenje, koja radi na isti princip. Keto BodyTone odlican dodatak mojoj prehrani, nakon prijave sam osetio još veći udar snage, poboljšani workability i gledao sve manje sala na mom tijelu. Sjajno kapsule.
  Keto BodyTone
Ocjena Keto BodyTone
5
28