Kako da izgubim na težini u nedelju dana: sigurno brzo načina da izgubiš na težini

Tjedan dana je baš pravi izraz bi da izgubiš na težini. Dijetu za nedelju dana može biti korisno za tvoje tijelo i može izazvati nepopravljivu štetu - sve to zavisi od moć mode meni. Ti pokazati kako da izgubiš na težini u nedelju dana kod kuće.

Dijetu za nedelju dana

Smršavila u nedelju dana kod kuće je, zapravo, ne previše teško. Postoji nekoliko jednostavno i jeftin, brzo dijetama da će ti dozvoliti da izgubim 2 kg, 5 kg, 7 kg i 10 kg. sve rezultat zavisi od osobe do osobe karakteristike organizam i početne tegove, ali rezultat će biti tačno. Da potpuno otkloniti stomak, butine, i drugih neželjenih prednosti na dijetu neće uspeti, neophodno je da se povežeš aktivnosti koje tijelo je stekao željeni stanju.

Kako da izgubim na težini u nedelju dana kod kuće

Sedi na dijetu, želimo vidjeti rezultat što je prije moguće. Na sreću, gubitak težine postepeno dešava, i jedan trči neće dovesti do trenutka rezultate. Okupili smo se par trikova koji ce vam pomoci da se približi mila san samo nedelju dana.

Plan dijetu

Više ti je plan jelovnik za dan (ili čak i nedelje pred), manje vjerovatno odjednom kolaps u najbližu da radi brze hrane. Pokušati uzeti u nedjelju za kupovinu proizvoda na tjedan naprijed i kuhanje zdrave obroke. Neki od njih moguće je da se smrzneš, podijeli na porcije i raširite se u kutije. Sluša iz zamrzivača, ovo smještaj u večeri, u jutro si spremna za ručak.

Sutra obavezno

Doručak je najvažniji obrok dana. To zavisi od volje, energiju i apetit tokom dana. Žitarice, proteina, zdravo masti posle se Probudiš će pomoći da izbjegne jaka apetit do podneva. I jedu malu desert ujutro, možeš se lako odbaciti posle posla.

Zdrave grickalice na ruku

Dijetu grickalice će pomoći kontrolu gladi u između glavna jela. Ako znaš da danas za važan sastanak, ti ćeš to morati da preskočimo ručak, uzmi na posao zdrave grickalice. Na primjer, može biti spremni u kući kriške povrce i voce. Ne da uzmem čokoladicu na kasi, nositi torbu rešetaka napravljen od sušeno voće. Paket od sušeno voće ili pečena jaja u pretincu u autu je vrlo korisna ako si čvrsto je zaglavio u saobraćaju.

Pij puno vode

Istina je ono što se zove "bradu", ali njena važnost ne može biti zaboravljeno. Količina vode podržava tijelo na najvišem nivou, posebno ako piješ mudro: čašu pola sata prije jela pomoći će jesti manje čašu za 45 minuta poslije obroka će ti povećati metabolizam. Ali piti tokom jela će rastvoriti želuca sok i da će samo usporiti probavu.

Manje soli

So, ne šećera, i, naravno, nije deblja. Međutim, je sadržavala natrijum-vodi do zadržavanje tekućina u tijelo i nadimanje. Višak se zove "voda težinu". Da se otarasim toga, smanjiti potrošnje soli. Čisto je zamijeniti sa sokom od limuna, i dodaje je, na primjer, u salate. Ne zaboravite to "bijela smrti" je dio konzervi proizvoda, umaka, sir (i manje od njih debela procenat, više soli). U restoranima pitati konobar ne dodati sol jela: možeš i sam da uradiš za stolom ili ne radi na sve. Ako navike je jači, izaberi opcije s nižim natrijum.

Ručak i večeru s povrćem

Prije nego nastavimo na glavno jelo, jedem povrće salatu ili svetlo supu, kao što supu ili cvekle supu (sladoled supe, iako povrća na osnovu krema i samo izgleda svjetlost). Tako vam napuniti stomak sa koristan vlakna koja će pomoći da jede manje pastu ili odgoditi bar jedan zemičku od Burger. Pored toga, ako jedeš salatu u početku, ti si manje šanse da "zaboravi" o tome na kraju.

Jeo kod kuće.

Kuhanje kod kuće osigurava potpunu kontrolu nad sastojke. U isto vrijeme eliminiše brineš o skrivenim kalorija da su ne-ne, i da će se pojaviti čak i u naj zdravo restoran obroka.

Uzdržite se od bijele proizvoda

Osim toga, so, šećer, to je beli hleb, krompir, debeli mliječnih proizvoda je temelj svi željni da izgubiš na težini (proteini u ovoj listi nisu uključeni). Da ih napuste za nedelju dana ne previše teško. Na dugoročno, pokušaj da koriste bijeli na minimum, zamjene blještavi voće i povrće, žitarice, zdravo proteini i zdrav, fats.

Kako da izgubim na težini u nedelju dana kod kuće

Dijetu za nedelju dana

Ako nemaš strogi vremena za mršavljenje rezultate bolje da ne chase: da izgubiš 5 kg ili više, izaberi dijetu za 2 tjedna. Više imaš višak težinu, posebno dugoročnu dijetu treba slijediti. Dijetu za 4 nedelje, za 7 sedmica neće ti pomoći da izgubiš na težini bez opasnosti za zdravlje, ali i dugoročnu rezultate. Pod ekstremnim uslovima gubitak težine tijelo će se ugojiš kao brzo kao i ti izgubiš. Ponekad je težak tjedan dijetu ne donose očekivao rezultat, kao tijelo počinje da obezbede, upozorenje oštar gladi. Dijetu za 7 sedmica, će obnoviti probavni sustav, pomoći će da povrati metabolizam, i razviti ti običaj da jede drugačije.

7 sedmica, čak i 4 nedelje je vrlo je teško pratiti stroga dijeta. Naviknut je da moguće sloma, borbi na nju zaljubljen, što na pozadinu Generala gladi jer je značajan nauditi. Stoga, na dijetu za 3 sedmice i još fokusira ne na smanjenju količinu hrane, i na stroga dijeta, na porcije (to je bolje jesti, često i u malim količinama), o pravilnom raspodjelu energetske hrane tokom dana (jutro – kompleks hidrata u večeri – proteine).